Talovertailu.fi – Perusnäkyvyys

Talohaku

Talohaku-sivulla on paljon erilaisia hakutoimintoja. Sopivaa taloa voi hakea muun muassa hinnan, toimitussisällön ja/tai rakennusmateriaalin avulla. Lisätietoja-painiketta klikkaamalla löytyy kyseisestä talomallista esimerkiksi mallin tilaluettelo, toimitussisällöt ja hinnat.

Kun sopiva malli löytyy, kyseisen mallin voi siirtää vertailtavaksi vertailusivulle. Rakentaja.fi-suosituksen saavat vain Rakentaja.fi:n kumppanit.

TUTUSTU SIVUUN:
Talohaku

Vertailu

Vertailusivulla on mahdollista verrata kolmea eri talomallia keskenään. Vertailussa tuodaan esille tilaluettelot, hinnat ja toimitussisällöt.

Palvelussa käytetään Pientaloteollisuuden (PPT) määrittelemiä toimituslomakkeita, joilla jokainen talovalmistaja ilmoittaa oman toimitussisältönsä. Näin pakettien sisällöt ovat vertailtavissa keskenään.

Talovalmistajat

Talovalmistajan sivulta löytyy yleinen esittely palvelussa mukana olevasta talovalmistajasta. Lisäksi talovalmistajat ovat vastanneet yleisimpiin käyttäjiä koskettaviin kysymyksiin ”Usein kysytyt kysymykset” -osiossa. Myös talovertailussa olevat talovalmistajan toimitussisällöt sekä kyseisen talovalmistajan suosituimmat talomallit löytyvät sivulta.
Lisäksi sivuilta on mahdollista avata kaikki kyseisen talovalmistajan mallit.

Rakentaja.fi:n kumppanien artikkelit on luettavissa talovalmistajan sivulta.

TUTUSTU SIVUUN:
Talovalmistajat

Oikotie Oy
Eteläväylä 10
28610 Pori
Puh. (02) 634 6400